Wat klanten zeggen over aha!nneke

Testimonials

"Hanneke voegt waarde toe. Als persoon en met haar manier van werken. Met haar aanstekelijke enthousiasme en onderzoekende, speelse houding, krijg ze iedereen in beweging. Ook de doelgroep. Ze deinst nergens voor terug. Hanneke zorgt voor draagvlak, reflectie en tastbare resultaten die je gezamenlijk neerzet met elkaar. Ze is scherp op inhoud en op proces. De betrokkenheid gaat ver. Ze zorgt voor échte impact. We hebben zoveel van haar geleerd. En met behulp van de handleiding die ze voor ons schreef kunnen we haar manier van werken ook echt integreren in de onze. Super dankbaar!"

Kyra de Loo

Beleidsadviseur
Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen, FPC de Oostvaarderskliniek

“Wij zochten een passende naam voor een campagne die duidelijk moet maken dat Partners voor Jeugd de meest aantrekkelijke werkgever in de jeugdzorg wil zijn. Zo’n naam komt niet zomaar uit de lucht vallen dus we zochten de creatieve begeleiding van Hanneke. Zij heeft ons begeleid met een creatieve sessie, verschillende oefeningen en speelse interactie. Voor dergelijke vraagstukken – waar de geesten losgemaakt moeten worden en de souplesse van het brein wordt aangesproken - kan ik Hanneke zonder aarzeling aanbevelen. Haar kundigheid staat als een paal boven water maar meer nog: haar sprankelende persoonlijkheid maakt de samenwerking altijd een klein feestje.”

Rian Binnendijk

Hoofd Communicatie 
Partners voor Jeugd

“Hanneke heeft ons heel erg geholpen om beter te begrijpen hoe wij relevant kunnen worden voor een moeilijke doelgroep. Met haar expertise rondom onderzoek, design thinking en concepting nam ze ons bij de hand en leverde ze prachtige resultaten af. De presentaties met inzichten pak ik er nog regelmatig bij, en vormen een basis waarop we verder kunnen bouwen. Met Hanneke werken is een feest: ze is vrolijk en ontwapenend, deskundig en betrokken, neemt serieus en geeft op een fijne manier tegengas.” 

Maurits van Stuijvenberg

Teamleider Communicatie & Events
Protestantse Kerk Nederland

“Ik heb heel fijn samengewerkt met Hanneke, die grondig en zelfstandig aan de slag ging. Ik ben verrast door het eindresultaat, waarbij niet alleen de onderzoeksuitkomst helder werd gepresenteerd maar ook een doorvertaling werd gemaakt naar de toepassing in praktijk. Ik raad samenwerken met Hanneke ten zeerste aan!”

Christel Toet-Lavies

Communicatieadviseur SZW, Programma Inburgering
Gemeente Den Haag